BØNNELISTA BOKKLUBB


Bønnelista starter bokklubb eller boksalg tjeneste

Bokklubben vil komme med et tilbud til deg som er med i Bønnelista og Bønn for Den norske Kirke.
Bøkene vil hovedsakelig handle om bønn og vekkelse, men vi vil også ha med barne og ungdomsbøker med aktuelle temaer om tro. Vi vil komme med 4 til 6 tilbud i året.
Dette er en bokklubb uten avbestilling. Det vil fungere på følgende måte: Du bestiller boken/bøkene vi tilbyr, til en hyggelig pris. Dere forskuddsbetaler bøkene på vipps eller på konto, merker vippsen eller innbetalingen med hvilke bøker du ønsker, antall bøker og vi sender bøkene til deg. Noen bøker kan ta litt tid før de blir sendt (noen dager etter bestillingsfristen), andre blir sendt med en gang.
Fordelen med dette systemet er at dere slipper å huske på å avbestille. Vi slipper å få bøker i retur fordi man har glemt å avbestille. Med andre ord. En enkel måte å bestille og handle på for dere og oss. Dere blir også med på å støtte det viktige arbeidet vi driver.
Kom gjerne med innspill hvis det er noen bøker dere mener andre vil bli velsignet av å lese. I det første tilbudet vil vi tilby to bøker og en tre pakning med barnebøker i samme serie. Disse bøkene kan også bestilles enkeltvis.
Det første tilbudet vil lanseres i vårt blad. De andre vil som regel komme som tilbud på epost. Hvis du ikke får epost fra Bønn for Den norske kirke eller Bønnelista så send oss gjerne din epostadresse, slik at vi kan registrere den. Du kan også reservere deg mot bok reklame ved å sende meg en epost.
Vi håper dere vil benytte dere av dette tilbudet og at det blir til velsignelse for dere og oss.
Bøkene kan etter hvert bestilles på vår hjemmeside. Bøkene kan bestilles ved å betale til Bønnelistas Vippsnr. 525921 eller konto: 1506 09 32260
Mvh.
Halvard Sand Bønnelistas Bokklubb. hsand@bonnelista.no

Vekkelse – i går i dag og i endetiden
Av Rhonda Mathisen og Wes Adams

Hva er Guds hensikt med vekkelse i det 21. århundre, og hvordan kan vi få vite mer om det?
Midt i et økende kaos i verden, hva er det bibelske beviset som peker på at den siste store vekkelse før Kristus kom- mer tilbake? Denne sterke boken er et vekkerrop til omvendelse, og utfordrer oss til å bli en del av Guds rikes kraftdemonstrasjon i endetiden.
Asbjørn Simonnes PHD Styremedlem i Norsk bønneråd, anbefaler boken. Og skriver; Det er ikke teorier hun presenterer, men dyrkjøpte erfa-ringer grundig basert på det eneste holdbare, Guds eget ord.»
Vekkelse veil. 279,- Klubbpris 249,-
Porto kr, 35,-
Ved kjøp av to eller flere eksempla-rer av samme tittel, sendes bøkene fraktfritt.

Forsøk om avhandling om Guds visdom Hauges andre bok på moderne norsk

Av Hans Nielsen Hauge

Det begynte med boka «Betraktning over verdens dårlighet», og fortsatte med denne boka, «Forsøk til avhandling om Guds visdom», som utkom samme år. Begge bøkene ble skrevet kort tid etter hans åndsdåpsopplevelse og den første var ferdigskrevet kun to måneder etter. Grunnen til at han skrev denne boka, var at han mente den første var for knapp og ufullstendig på en del punkter. Han ønsket på en mer utfyllende måte å framheve det budskapet som Gud hadde gitt ham.
I Hauges levetid kom «Forsøk til avhandling om Guds visdom» ut i fire opplag.
Veil. Pris 298,- Klubbpris 225,-
Porto 35,-
Ved kjøp av to eller flere bøker av samme tittel, sendes bøkene fraktfritt.

EVEN OG DEN LEVENDE BOKA av Berit Sveen Horn

Ny bokserie på 3 bøker om Bibelen for barn 8 – 12 år Hermon forlag
Jeg innrømmer det gjerne med en gang: Jeg er partisk. Forfatteren er en god venn av meg, og jeg har fulgt prosessen med bøkene som kom ut i sommer. Men det er ikke grunnen til at jeg ønsker å anbefale og gjøre dem kjent. De forteller hvordan Bibelen er Guds Ord som snakker med oss i våre hverdager. Den viser de store linjene og hovedtemaene i Bibelen på ulike måter, knyttet til barns hverdag. De tre bøkene har stor skrift og mye bilder, slik at det er lett for barn å lese selv, men er også veldig hyggelig for voksne å lese for noen.
Berit skriver: Denne fantasifortellingen om den levende boka inneholder mye sant. Ikke minst den største sannheten om at Gud elsker alle mennesker! En ny verden åpner seg for Even og vennene når de snakker med den levende boka og blir kjent med fortellingene hans. Gjennom levende bilder, lyder, lukter og følelser som strømmer ut fra ham får de oppleve og lære mye. Men hvem er Han, egentlig? Jeg har både ledd og grått og grublet mens jeg skrev, og det håper

Bok 1: Den hemmelige planen:

Even hører en mystisk lyd fra stua. Han finner en bok liggende på gulvet og skvetter til når den plutselig begynner å snakke til ham! En ny verden åpner seg for Even når boken blir levende og deler om Guds store plan. I begynnelsen ser alt ut til å gå galt, men er det fortsatt håp? Klarer Even å skjule hemmeligheten fra familien og bestekameraten Sindre, eller vil han bli avslørt?

Bok 2: Det store puslespillet:

Even og Sindre oppdager at Bibelen er full av spennende historier om mennesker som Moses, Samson og David. Men hvordan henger disse historiene sammen med Guds plan? Og hva skjer når klassen oppdager at Even har med seg Bibelen i sekken? Sammen med Trude lærer guttene hvordan Gud kan trøste når vi har det vondt.

Bok 3: Broen over avgrunnen:
Even, Sindre og Trude er veldig spente på å få høre slutten på Guds plan. Hvis det er umulig å bygge en sterk nok bro, hvordan skal menneskene da komme seg over avgrunnen? Og hva med den gamle kista på loftet? Barna lærer om Guds store kjærlighet og forstår at Han elsker alle mennesker.

De tre barnebøkene; Even, Den hemmelige planen Even, Det store puslespillet Even, Broen over avgrunnen.

Pris enkeltvis kr.229,- pluss porto kr. 49,-
Alle tre til spesialpris, kr. 598,- porto-fritt tilsendt.

Bønnelisten bruker cookies. Ved å se på siden, aksepterer du vårt bruk av cookies.